Mes nesh [kodi dixhital falas]

mes nesh kod falas eshop

Mes nesh INFO Nintendo Switch: 

Midis nesh është një përvojë e shkëlqyer me shumë lojtarë dhe një përvojë që është shumë e nevojshme duke pasur parasysh klimën aktuale. Ndonëse nuk do të rekomandoja ta luani këtë kundër rastësive në internet, nëse mund të mblidhni nëntë miq dhe të krijoni një bisedë zanore, atëherë ju garantohet një nga përvojat më të mira të lojërave të vitit 2020. Midis nesh sjell në Switch përvojën fituese të çmimeve i lojës më të mirë me shumë lojtarë të 2020-ës. Duke na dhënë më të mirën nga të dyja botët, përdorimi i ekranit me prekje të integruar me lëvizjet e shkopit të kontrollit, të paktën në modalitetin portativ, e bën atë shumë komod për të luajtur. Vërtet ia vlen, edhe nëse e keni tashmë në platforma të tjera; përvoja e Switch, të paktën për mua, ishte më e mirë se sa në PC dhe në celular. burimi: metacritic

Pamja e ekranit Midis nesh Nintendo Switch:

Rishikimi Midis Nesh | Hiti indie vjen në Switch

Ndër Ne Merr kaloni

Midis nesh, Nintendo Switch Gameplay:

 lloji i lojës  : Kodi Nintendo Switch – KODI DIGJITAL ONLINE-

Pajisja: Nintendo Switch

 Versioni i lojës: SHBA

Rezultati i kësaj loje: 18.5/20

Shkarkoni falas kodin e lojës Among us Nintendo Switch:

Lini një koment

sqAlbanian