Ngritja e gjahtarit të përbindëshave

Monster-Hunter-Rise_Sait-row-re-elected_free_key_code_download_eshop

Ngritja e gjuetarit të përbindëshit Nintendo Switch INFO: 

 Ngrihuni në sfidë dhe bashkohuni në gjueti. Seritë aksion-RPG kthehen në Nintendo Switch! Vendosur në tokën e frymëzuar nga ninja të fshatit Kamura, eksploroni ekosistemet e harlisura dhe luftoni përbindëshat e frikshëm për t'u bërë gjahtari i fundit. Kanë kaluar gjysmë shekulli që nga goditja e fatkeqësisë së fundit, por një përbindësh i ri i tmerrshëm ka ngritur kokën dhe kërcënon të zhysë vendin në kaos edhe një herë. Gjuani vetëm ose në një festë me miqtë për të fituar shpërblime që mund t'i përdorni për të krijuar një larmi të madhe armësh dhe forca të blinduara. Sistemet e reja të lojës, si p.sh. "Wire Action" me fluturim të lartë dhe shoqëruesi juaj i qenit "Palamute" do të shtojnë shtresa të reja emocionuese në luftën tashmë të fuqishme për të cilën njihet Monster Hunter.

Pavarësisht nëse është në shtëpi, në lëvizje, në linjë ose jashtë linje - do të jeni gjithmonë gati për gjuetinë tuaj të radhës në Nintendo Switch burimi 

Pamja e ekranit Nintendo Switch, gjahtari i përbindëshit:

Galeria: Pamjet e ekranit të Monster Hunter Rise për Nintendo Switch

Rregullimi i daljes fatale të aplikacionit Monster Hunter Rise, Përplasja në lojë, Gabim fatal D3D, Ruajtja dështoi, CreateD3Ddevice dështoi, Rregullimi i belbëzimit - RespawnFirst

 

Monster Hunter Rise PC praktike: Përshtypjet e para në versionin e PC

Blini MONSTER HUNTER RISE nga Humble Store

Loja e Nintendo Switch për monster hunter rise:

 lloji i lojës  : Kodi Nintendo Switch – KODI DIGJITAL ONLINE-

Pajisja: Nintendo Switch

 Versioni i lojës: SHBA

Rezultati i kësaj loje: 18.5/20

Shkarkoni falas kodin e lojës Monster Hunter rise Nintendo Switch:

Lini një koment

sqAlbanian