Pokemon Violet

 

Pokémon Violet Nintendo Switch INFO : 

What we have in our hands is potentially the best Pokemon game in history. If the optimization issues had not undermined the enjoyment of the game, we might be talking about very different things. However, I have great hope that the game will improve in the future. If I had just one wish from Jirachi, it would be for Scarlet & Violet to run smoothly. Don’t be in a hurry to purchase, but if performance issues are solved, as a PokeManiac, I would say don’t miss this experience.

Merrni këtë kod falas të Eshop-it tani

Pokémon Scarlet

 

Pokémon Scarlet Nintendo Switch INFO : 

With their open world concept of Pokémon Scarlet and Violet Game Freak does a great job! Nearly from the start on, the players are free to explore the diverse region of Paldea and in the way, in which order they want to deal with the main story mission branches. There is some room for having an imbalanced gaming experience in that. But thanks to a clever world design with some natural boundaries the game is as good (or worse) as its predecessors on that point. The biggest weak spot consists of the technical flaws mainly based on the limited hardware power of Switch. Still these imperfections can’t ruin an overall great experience Pokémon fans will love.

Merrni këtë kod falas të Eshop-it tani

GTA 5

Kodi i kalimit falas Gta 5

GTA 5 Nintendo Switch INFO: 

Harrojeni gjithçka që mendoni se dini për ribotimet e videolojrave të riprodhuara, sepse Grand Theft Auto 5 i gjeneratës së re godet librin e rregullave, i vjedh makinën dhe më pas e kthen mbrapsht mbi mbetjet e rrahura dhe lëkure vetëm për t'u siguruar. Pyetja e qartë është 'a duhet të blej Ndërprerës GTA 5 përsëri?' për të cilën përgjigja është një 'Po'. Pikërisht këtë sekondë.'

Përmirësimet janë të shumta dhe të dukshme që në fillim. Animacioni më i mirë i fytyrës i jep peshë të shtuar performancave tashmë të shkëlqyera vokale. Një distancë më e gjatë e tërheqjes ju tërheq më thellë në një botë të hapur që tashmë ishte e neveritshme në nivelin e saj të detajeve, por tani ndihet edhe më emocionuese dhe e gjallë. Në fakt është kaq e bukur sa thjesht ekzistuese në shtrirjen e zbardhur nga dielli të Los Santos dhe fshatrave përreth është po aq e këndshme sa të shqyesh atë në një zbavitje të çmendur vrasjeje. Një nga momentet e mia të preferuara erdhi kur fikja radion dhe vozita ngadalë mbi një pjesë të dheut buzë liqenit, duke dëgjuar kërcitjen e zhavorrit poshtë gomave të mia ndërsa shikoja diellin e pasdites që zhvishej mbi ujë. Lumturia.

Merrni këtë kod falas të Eshop-it tani

Mario Strikers: Battle League

kodi i mario-sulmuesve-beteja-ligë-free

Mario Strikers: Battle League Nintendo Switch INFO: 

[i njohur gjithashtu si "Mario Strikers: Battle League Football”] Trajtoni, kaloni dhe shënoni në futbollin e betejës me bandën Mushroom Kingdom. Prezantimi i Strike, një sport 5-me-5 i ngjashëm me futbollin pa rregulla: bëni gjithçka që duhet për të fituar! Tregohuni dhe përpiquni të shënoni më shumë gola duke sulmuar armiqtë, duke përdorur artikuj dhe duke kryer goditje speciale që rrisin rezultatin tuaj. Mbështetësit e serive Super Mario si Peach, Toad dhe Yoshi i vendosin stufat e tyre (dhe statistikat) në fushë dhe nuk do të ndalojnë asgjë për të shënuar. Personalizojini personazhet tuaja me pajisje që mund të rrisin statistikat dhe pamjen e tyre. Kryeni masakër në internet* ose kaloni topin lojtarëve në vend**, thjesht kini kujdes për gardhin elektrik.

Merrni këtë kod falas të Eshop-it tani

sqAlbanian