Pokemon Legends Arceus

Pokemon-Legends-Arceus_free_eshop_code

Pokémon Legends Arceus Nintendo Switch INFO: 

Kam shumë orë në shpinë dhe do të kem shumë të tjera për të zbuluar të gjitha sekretet e Legends: Arceus. Është i jashtëzakonshëm kujdesi që Game Freak kishte me të gjithë përbërësit kryesorë që duket se kanë gjetur një model të ardhshëm për Pokemon. Jam i bindur se do të fitojë një vend suksesi në mesin e hiteve kryesore të ekskluzivitetit dhe, më e rëndësishmja, do të bëjë që edhe fansat më të fortë të bien në dashuri, sepse ata që kanë pritur, prej kohësh, për modernizimin e vërtetë të Pokemonit. Ndërsa Arceus mund të jetë një pamje që çon në dhimbje të syve, kjo rindezje ambicioze vendos Pokemon në një trajektore të re emocionuese, duke rimarrë më në fund një ndjenjë të humbur aventure. Ajo që i bëri të veçanta ato lojëra fillestare Pokémon ishte mënyra se si ato mishëruan një frymë zbulimi fëmijërore. Problemi ishte se krijuesit e tij arritën me ar në përpjekjen e parë - dhe kaluan dekada duke përsëritur të njëjtin truk. Tani, 26 vjet pasi kam kapur Pokemonin tim të parë, ekskluziviteti është përsëri i ri dhe ajo ndjenjë e gëzuar e eksitimit është kthyer.. burimi 

Pamja e ekranit Pokémon Legends Arceus Nintendo Switch:

Biggest Pokémon Leak In Years Hits Arceus - AllKeyShop.com

Pokémon Legends: Arceus | Gameplay | Official Website | Pokémon

Pokémon™ Legends: Arceus - Nintendo - Buy it at Nuuvem

Lojë e lojës Pokémon Legends Arceus Nintendo Switch:

 lloji i lojës  : Kodi Nintendo Switch – KODI DIGJITAL ONLINE-

Pajisja: Nintendo Switch

 Versioni i lojës: SHBA

Rezultati i kësaj loje: 18.5/20

Shkarkoni falas kodin e lojës Pokémon Legends Arceus Nintendo Switch:

 

 

Si të merrni kodin falas të Eshop-it të Pokémon Legends Arceus:

Si të merrni kodin Pokémon Legends Arceus Eshop?

1 -klikoni së pari në butonin e kuq më sipër - Merrni këtë kod falas-

2- do të ridrejtoheni në një faqe shkarkimi 

3- klikoni në butonin shkarkim/shfaq kodin

4- që të mund të merrni Pokémon Legends Arceus duhet të zhbllokoni kodin e lojës duke bërë ose plotësuar një ofertë.

5- Klikoni mbi një ofertë dhe përfundoni deri në fund, pasi të keni bërë ofertën, faqja e mëparshme do të zhbllokojë tuajën e shkarkueshme. Pokémon Legends Arceus Nintendo Switch eshop Kodi , tani pasi të keni marrë kodin tuaj Pokémon Eshop ndiqni me mua se si të instaloni në të vërtetë Pokémon Legends Arceus

nëse keni problem me zhbllokimin e kodit të eshop-it falas Pokémon Legends Arceus Switch, ju lutemi lexoni këtë artikull: Si të merrni kode falas Eshop nga FreenSwitch.com

Si të shpengoni/instaloni kodin nintendo switch në Eshop?

1- Kapeni çelësin ose ndizni televizorin 

2- ndizni pajisjen tuaj Nintendo switch

3- shkoni te dyqani eshop

4- lëvizni poshtë për të shlyer menynë e kodit, klikoni mbi të 

5- më pas vendosni kodin e plotë të eshop-it që keni zhbllokuar nga freenswitch.com

6- loja juaj e plotë do të fillojë të shkarkohet

Lini një koment

sqAlbanian