GTA 5

Free Gta 5 switch code

GTA 5 Nintendo Switch INFO: 

Harrojeni gjithçka që mendoni se dini për ribotimet e videolojrave të riprodhuara, sepse Grand Theft Auto 5 i gjeneratës së re godet librin e rregullave, i vjedh makinën dhe më pas e kthen mbrapsht mbi mbetjet e rrahura dhe lëkure vetëm për t'u siguruar. Pyetja e qartë është 'a duhet të blej Ndërprerës GTA 5 përsëri?' për të cilën përgjigja është një 'Po'. Pikërisht këtë sekondë.'

Përmirësimet janë të shumta dhe të dukshme që në fillim. Animacioni më i mirë i fytyrës i jep peshë të shtuar performancave tashmë të shkëlqyera vokale. Një distancë më e gjatë e tërheqjes ju tërheq më thellë në një botë të hapur që tashmë ishte e neveritshme në nivelin e saj të detajeve, por tani ndihet edhe më emocionuese dhe e gjallë. Në fakt është kaq e bukur sa thjesht ekzistuese në shtrirjen e zbardhur nga dielli të Los Santos dhe fshatrave përreth është po aq e këndshme sa të shqyesh atë në një zbavitje të çmendur vrasjeje. Një nga momentet e mia të preferuara erdhi kur fikja radion dhe vozita ngadalë mbi një pjesë të dheut buzë liqenit, duke dëgjuar kërcitjen e zhavorrit poshtë gomave të mia ndërsa shikoja diellin e pasdites që zhvishej mbi ujë. Lumturia.

PRO

  • Modaliteti i shkëlqyeshëm krejtësisht i ri i personit të parë
  • Botë e hapur tepër e detajuar

KONS

  • Probleme të rastësishme të lidhjes GTA Online
  • Ende paksa e çuditshme e pop-in Trevor

grand theft auto 5 Nintendo Switch  :

 

 

Lojë e lojës GTA 5 Nintendo Switch:

      lloji i lojës  : Kodi Nintendo Switch – KODI DIGJITAL ONLINE-

Pajisja: Nintendo Switch

 Versioni i lojës: SHBA

Rezultati i kësaj loje: 18.5/20

download free switch game eshop codes

Shkarkoni / shpengoni çelësin e kodit të lojës GTA 5 Nintendo Switch falas:

 

 

Si të merrni GTA 5 në Nintendo Switch 

Si të merrni kodin GTA 5 Eshop?

1 -klikoni së pari në butonin e kuq më sipër - Merrni këtë kod falas-

2- do të ridrejtoheni në një faqe shkarkimi

3- klikoni në butonin e shkarkimit

4- që të mund të merrni GTA 5 duhet të zhbllokoni kodin e lojës duke bërë ose plotësuar një ofertë.

5- Klikoni mbi një ofertë dhe përfundoni deri në fund, pasi të keni bërë ofertën, faqja e mëparshme do të zhbllokojë tuajën e shkarkueshme. Kodi i dyqanit të GTA 5 Nintendo Switch , tani pasi keni marrë kodin tuaj GTA 5 Eshop, ndiqni me mua se si të instaloni GTA 5 

nëse keni problem me zhbllokimin e kodit falas të eshop-it GTA 5 Switch, ju lutemi lexoni këtë artikull: Si të merrni kode falas Eshop nga FreenSwitch.com

 

Si të shpengoni/instaloni Grand Theft Auto 5 nintendo switch Kodi në Eshop?

 

1- Kapeni çelësin ose ndizni televizorin 

2- ndizni pajisjen tuaj Nintendo switch

3- shkoni te dyqani eshop

4- lëvizni poshtë për të shlyer menynë e kodit, klikoni mbi të 

5- më pas vendosni kodin e plotë të eshop-it që keni zhbllokuar nga freenswitch.com

6- loja juaj e plotë do të fillojë të shkarkohet

Lini një koment

sqAlbanian