Super Smash Bros. Ultimate

 

Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch INFO: 

Inkluzionet nga seria Splatoon, si dhe personazhet e rikthyer të Smash si Mario dhe Link do të shfaqen në debutimin e këtij ekskluziviteti klasik të Nintendo Switch. Luftimet më të shpejta, objekte të reja, sulme të reja, opsione të reja mbrojtëse dhe më shumë do ta mbajnë betejën të ndezur nëse jeni në shtëpi ose në lëvizje.

Super Smash Bros. Ultimate mund të përpiqet t'i bëjë të dyja - dhe t'i bëjë mirë - dhe kjo 'përcaktuese' Smash Bros. mund t'u duket dikujt sikur shpirti i tij është i ndarë në mes. Sidoqoftë, për çfarëdo që të luani, Ultimate është shumë argëtuese.

Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch:

Rezultati i imazhit për imazhin përfundimtar të Super Smash Bros

Shpjegohet: A po fitojmë një univers kinematografik Super Smash Bros?

Lojë Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch:

      lloji i lojës  : Kodi Nintendo Switch – KODI DIGJITAL ONLINE-

Pajisja: Nintendo Switch

 Versioni i lojës: SHBA

Rezultati i kësaj loje: 18.5/20

shkarko falas kodet e eshop-it të lojës me switch

Shkarkoni falas Kodin e lojës Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch:

sqAlbanian