emblema e zjarrit tre shtëpi

emblema e zjarrit e tre shtëpive Nintendo Switch INFO: 

 Lufta po vjen në kontinentin e Fódlan. Këtu, rregulli mbahet nga Kisha e Seiros, e cila pret Akademinë prestigjioze të Oficerëve brenda selisë së saj. Jeni të ftuar të mësoni një nga tre shtëpitë e saj të fuqishme, secila e përbërë nga studentë të mbushur me personalitet dhe të përfaqësuar nga një mbretëror nga një nga tre territoret. Si profesor i tyre, ju duhet t'i udhëheqni studentët tuaj në jetën e tyre akademike dhe në beteja taktike RPG të bazuara në kthesa, të zhvilluara me kthesa strategjike, të reja për t'u kapërcyer. Cilën shtëpi dhe cilën rrugë do të zgjidhni? burimi: metacritic

Screenshot zjarri emblema e tre shtëpive Nintendo Switch:

Fire Emblem: Three Houses pre-launch previews, gameplay, and screenshots - Gematsu

Fire Emblem: Three Houses reveals even more characters and gameplay features including Batallion and Calendar systems | RPG Site

Emblema e zjarrit e tre shtëpive Lojë e Nintendo Switch:

 

 

 

 lloji i lojës  : Kodi Nintendo Switch – KODI DIGJITAL ONLINE-

Pajisja: Nintendo Switch

 Versioni i lojës: SHBA

Rezultati i kësaj loje: 18.5/20

Shkarkoni emblemën e zjarrit të tre shtëpive Kodin e lojës Nintendo Switch falas:

 

Lini një koment

sqAlbanian