LEGJENDA E ZELDA-s FRYMË E EGËRËS

Zelda switch eshop code

 LEGJENDA E ZELDA BREATH OF THE WILD INFO Nintendo Switch: 

  Duke udhëtuar nëpër zona, nëpër pyje dhe gjithashtu në majat malore, ndërsa gjeni se çfarë ka ndodhur me këtë mbretëri të shkatërruar të Hyrule brenda kësaj aventure të hapur aventure. Eksploroni natyrën e egër të Hyrule në çdo mënyrë që dëshironi - Ngritni kullat dhe majat malore duke kërkuar destinacione të reja dhe më pas vendosni rrugën tuaj për të arritur atje dhe zhyteni në shkretëtirë. Gjatë rrugës, ju jeni duke luftuar armiqtë e tmerrshëm, kërkoni kafshë të egra dhe mbledhni përbërës për ushqimet dhe eliksirët që do të dëshironi t'ju mbani në udhëtimet tuaja. Mbi njëqind faltore të sprovave për të zbuluar dhe hulumtuar – Faltoret shpërndajnë peizazhin, duke pritur që të gjenden në çdo sekuencë që dëshironi. Kërkoni ato në mënyra të ndryshme dhe zgjidhni një shumëllojshmëri të enigmave në ambiente të mbyllura. Punoni nëpër kurthet dhe aparatet brenda për të bërë artikuj të jashtëzakonshëm dhe përfitime të tjera që mund t'ju ndihmojnë me përvojën tuaj.
* Jini të përgatitur dhe të pajisur mirë - Me gjithë botën që pret për t'u hulumtuar, ju do të kërkoni veshje dhe pajisje të ndryshme për të arritur në çdo cep. Ju mund të dëshironi të paketoni me veshje më të ngrohta ose të ndryshoni në diçka shumë më të përshtatshme për këtë nxehtësi të shkretëtirës. Disa rroba madje kanë efekte speciale të cilat, për shembull, do t'ju bëjnë më të shpejtë dhe më të fshehtë.
* Lufta kundër armiqve kërkon strategji - Planeti është i pushtuar nga armiq të të gjitha madhësive dhe formave. Secili ka strategjinë dhe armatimin e vet të sulmit, dhe kjo do të thotë që ju duhet të mendoni shpejt dhe të zhvilloni strategjitë e duhura për t'i mposhtur ato.
* Përputhshmëria me amiibo – Përdorni Wolf Link amiibo (shitet veçmas) për të krijuar pamjen e Wolf Link në lojë. Wolf Link do të godasë armiqtë brenda tij dhe do t'ju lejojë të gjeni gjërat që po kërkoni

Pamja e ekranit LEGJENDA E ZELDA BREATH OF THE WILD Nintendo Switch:

Résultats de recherche d'images pour « zelda nintendo switch »

Résultats de recherche d'images pour « zelda nintendo switch »

 LEGENDA E ZELDA BREATH OF THE WILD Lojë e Nintendo Switch:

 

 

 

 lloji i lojës  : Kodi Nintendo Switch – KODI DIGJITAL ONLINE-

Pajisja: Nintendo Switch

 Versioni i lojës: SHBA

Rezultati i kësaj loje: 18.5/20

Shkarkoni falas THE LEGJENDA E ZELDA BREATH OF THE WILD Kodin e lojës Nintendo Switch:

sqAlbanian