Shkarkimi falas i çelësit të kodit të eshop-it të trilogjisë gta

gta-trilogy_free_key_code_download_eshop

 

 Gta The Trilogy Nintendo Switch INFO: 

Është Botimi përfundimtar në Nintendo Switch mënyra ideale për të luajtur këto tre klasike moderne? Me siguri jo. Madje akoma, për lojtarët që dëshirojnë lehtësinë për të marrë atë që më parë konsiderohej përvoja gjigante me ta në lëvizje, mund të bëni shumë më keq. Kohët e fundit, portet Triple-A Switch kanë vërtetuar se duhet të presim më mirë nga një ri-lëshim si ky, por të meta të tilla teknike nuk duhet t'ju shtyjnë plotësisht të ktheheni në Auto Vjedhje e Madhe.Grand Theft Auto: The Trilogy – Edition Definitive on Switch ofron tre nga më të mëdhenjtë e vërtetë të lojërave në një paketë tronditëse të përafërt që arrin të thithë pothuajse të gjithë kënaqësinë nga epikat yjore të krimit të Rockstar. Ky është një port i dobët, një rrëmujë e dobët, belbëzuese, me rezolucion të ulët plot me defekte, defekte, probleme audio dhe më shumë. Nëse mund ta kapni këtë në ndonjë platformë tjetër, ne do t'ju këshillonim ta bëni këtë ose, të paktën, të ndaloni derisa kaloni gta është rregulluar dhe shpresojmë të përmirësohet në të ardhmen. Siç qëndrojnë gjërat, kjo është një shumë, shumë shumë larg nga 'përfundimtari' — kjo nuk është mënyra se si duam t'i kujtojmë këto lojëra. burimi 

Pamja e ekranit Gta The Trilogy Nintendo Switch:

Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition' Leaks | HYPEBEASTGTA The Trilogy Definitive Edition : où le précommander au meilleur prix ? - jeuxvideo.com

GTA San Andreas Definitive | Supposed screenshot leaks online

GTA Trilogy Gameplay Footage Leaks

Lojë Gta The Trilogy Nintendo Switch:

 lloji i lojës  : Kodi Nintendo Switch – KODI DIGJITAL ONLINE-

Pajisja: Nintendo Switch

 Versioni i lojës: SHBA

Rezultati i kësaj loje: 18.5/20

Shkarkoni falas kodin e lojës Gta The Trilogy Nintendo Switch:

Lini një koment

sqAlbanian