FIFA 22

get_fifa_22_switch_free

FIFA 22 Nintendo Switch INFO: 

Si kujtesë, ja çfarë ishte shkruar atje për lojën e vitit të kaluar: “FIFA 21 Legacy Edition do të shfaqë të njëjtën risi të lojës nga FIFA 20 pa ndonjë zhvillim të ri apo përmirësime të rëndësishme.”

Oh, dhe një vit më parë: "FIFA 20 Legacy Edition do të shfaqë të njëjtën risi të lojës nga FIFA 19 pa ndonjë zhvillim të ri ose përmirësime të rëndësishme."

Dhe më lejoni t'ju kujtoj se FIFA 19 në Switch nuk ishte aspak i shkëlqyeshëm

Fëmijët e tërbuar nga futbolli dhe pronarë të Switch kudo do të marrin FIFA 22 për Krishtlindje dhe do të kuptojnë se është i njëjtë me atë që morën vitin e kaluar. Krishtlindja e tyre do të përfundojë po aq argëtuese sa ajo që kishin Cratchets në A Christmas Carol. Dhe nuk nënkuptojmë Krishtlindjet e lumtura "Zoti na bekoftë të gjithëve", ne nënkuptojmë atë ku vdiq Tiny Tim. burimi: www.nintendolife.com

 

Pamja e ekranit FIFA 22 Nintendo Switch:

FIFA 22 dhe Madden 22 mund të shtohen në të njëjtën ditë të publikimit - Archyde

FIFA 22: "Lojë sportive më e njohur në botë" arrin numra REKORD

FIFA 22' Rishikimi i lojës: Golat e gjeneratës tjetër, pothuajse - Hindu

Lojë e lojës FIFA 22 Nintendo Switch:

 

 

 

 lloji i lojës  : Kodi Nintendo Switch – KODI DIGJITAL ONLINE-

Pajisja: Nintendo Switch

 Versioni i lojës: SHBA

Rezultati i kësaj loje: 18.5/20

Shkarkoni falas kodin e lojës FIFA 22 Nintendo Switch:

 

Lini një koment

sqAlbanian