Kryqëzimi i Kafshëve: Horizontet e Reja

Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch INFO: 

Nëse ngutja dhe nxitimi i jetës moderne ju kanë zhgënjyer, Tom Nook ka në mëngë një sipërmarrje të re biznesi, të cilën ai e di që do ta adhuroni: Paketa e Arratisjes së Ishullit të Shkretë Nook Inc. Sigurisht, ju keni kryqëzuar shtigjet me personazhe shumëngjyrëshe afër dhe larg. Kaloi një kohë të mrekullueshme si një nga njerëzit e qytetit. Madje, May ka kthyer një fletë të re dhe i është përkushtuar shërbimit publik. Por thellë brenda, a nuk ka një pjesë prej jush që dëshiron...lirinë? Atëherë ndoshta një shëtitje e gjatë në plazhin e një ishulli të shkretë, ku pret një pasuri e pasur e natyrës së paprekur, është pikërisht ajo që urdhëroi mjeku

Pamja e ekranit Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch:

Image result for Animal Crossing: New Horizons switch image

 

Animal Crossing™: New Horizons pour la console Nintendo Switch™ — Site  officiel

Lojë e lojërave Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch:

      lloji i lojës  : Kodi Nintendo Switch – KODI DIGJITAL ONLINE-

Pajisja: Nintendo Switch

 Versioni i lojës: SHBA

Rezultati i kësaj loje: 18.5/20

download free switch game eshop codes

Shkarkoni falas kodin e lojës Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch:

sqAlbanian